Branding og grafisk erfaring på tværs af brancher

Jeg har mere end 19 års solid erfaring med udvikling af branding og grafisk design på tværs af brancher både nationalt og internationalt. Jeg har specialiseret mig i arbejdet med og udvikling af brand- og visuel identitet, årsrapporter, ikon- og illustrationsudvikling, powerpoint design og udstillinger. Indenfor disse områder har jeg stor og dybdegående erfaring.

De seneste år er webdesign og udvikling af content til nettet og So Me samt videoanimationer også blevet en del af mine daglige opgaver som grafisk designer. Derfor har jeg også for nyligt taget en uddannelse som So Me Manager. 

Powerpoint Design

Powerpoint design

Årsrapport

Design af Årsrapport

Side under udvikling

Brand- og visuel identitet

Messe of udstillinger

Messe og udstillinger

Færdigheder

At være en god designer handler ikke kun om kreativitet. Det kræver også et godt kendskab til og flow i designprogrammerne i Adobe pakken, så arbejdet foregår hurtigt og effektivt. Herudover er en viden i Office pakken, som kunderne bruger dagligt, også essentielt. Rigtig mange af mine kunder bruger Powerpoint til at formidle deres budskaber, både interne og eksternt. Derfor er det super vigtig for dem, at jeg mestrer programmet til fingrespidserne. Powerpoint er et lige så vigtig et værktøj for mig som Indesign og Illustrator.

Har du brug for tips og triks til din powerpoint kan du klikke på linket nedenfor og få inspiration til præsentation.

Skills By Milo